Informació d’interès


Drets i Deures dels pacients

El Centre Mèdic GINEOBSTÈTRICS s’inscriu a la Carta de drets i deures elaborada pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, en relació amb la salut i l’atenció sanitària.
Aquesta carta adapta els drets i deures dels ciutadans al moment actual i incorpora aspectes nous per avançar en el respecte a la dignitat de la persona i la millora de la qualitat de l’atenció sanitària.

Carta de drets i deures de la ciutadania en relació amb la salut i l’atenció sanitària –> Clica aquí

 

Avís Legal

GINEOBSTETRICS, S.L.P. compleix tots els requisits establerts amb la normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal, RGPD (EU) 2016/679.

El fet d’omplir qualsevol formulari i d’enviar-lo a GINEOBSTETRICS, S.L.P. suposa que l’usuari accepta que les seves dades de caràcter personal siguin tractades i s’incloguin en les bases de dades de GINEOBSTETRICS, S.L.P.

Totes les dades de caràcter personal obtingudes per GINEOBSTETRICS, S.L.P. passen a integrar-se en fitxers automatitzats titularitat de GINEOBSTETRICS, S.L.P. i són tractades de conformitat amb les exigències legals, adoptant les mesures tècniques necessàries per mantenir el nivell de seguretat requerit segons la naturalesa d’aquestes dades, amb l’objecte d’evitar la seva alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat.

D’acord amb els drets que li confereix la normativa vigent en protecció de dades podrà exercir els drets d’accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició al tractament de les seves dades de caràcter personal així com el consentiment prestat pel tractament dels mateixos, dirigint la seva petició al la direcció postal indicada anteriorment o al correu electrònic administracio@gineobstetrics.cat

L’usuari garanteix que les dades personals facilitades a través del Web són veraces i, perquè la informació que contenen els fitxers de GINEOBSTETRICS, S.L.P. estigui sempre actualitzada i no contingui errors, es compromet a notificar-nos qualsevol variació i que tenim el seu consentiment per utilitzar-les per les finalitats mencionades.

GINEOBSTETRICS, S.L.P. informa que procedirà a tractar les dades de manera lítica, lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada. Es per aquest motiu que GINEOBSTETRICS, S.L.P. es compromet a adoptar totes les mesures raonables per a que aquests es suprimeixin o rectifiquin sense dilació quan siguin inexactes.

Així mateix li informem que pot contactar amb el Delegat de Protecció de Dades de GINEOBSTETRICS, S.L.P., dirigint-se per escrit a la direcció de correu administracio@gineobstetrics.cat o al telèfon 938866734.

Podrà dirigir-se a l’Autoritat de Control competent per presentar la reclamació que consideri oportuna.

Amb l’enviament del formulari de recollida de dades vostè accepta la política de privacitat de GINEOBSTETRICS, S.L.P.

Demanar cita

Pots contactar per telèfon o correu-e:
93 579 67 29
644 41 62 61
info@gineobstetrics.cat

Traductor »