La maternitat i l’esport. Entrevista a la Dra. Núria Fusté a El 9Nou d’Osona el 13.7.2018

Publicat el 15 de juliol de 2018

El passat divendres 13 de juliol, el diari El 9Nou d’Osona publicava un article sobre la maternitat i l’esport, i a través de diverses experiències personals de diferents esportistes d’elit, es posava de manifest que en general hi ha bastant desconeixement, i per tant, temor, sobre la incidència que l’embaràs pot tenir sobre la pràctica de l’esport.

Diferents dones esportistes de diferents disciplines expliquen a l’article com, en general, hi ha poca informació de l’esport durant l’embaràs i com realitzar, en les millors condicions, el retorn al món de l’alta competició després del part.

La Dra. Núria Fusté, que ha portat el control de l’embaràs de diverses esportistes d’elit que han participat en competicions de diversa índole, en l’article explica que l’embaràs no és una malaltia i que no és obstacle, per a qui ja ha estat acostumada a realitzar un determinat exercici físic, prosseguir amb la pràctica habitual del seu esport, si bé reduint la intensitat i guardant una sèrie de precaucions en funció de cada disciplina esportiva, i que fins i tot, l’esport pot afavorir el part.

En el següent enllaç podràs trobar l’article íntegre de l’entrevista –> Entrevista N.Fusté El9Nou 13.7.18

Demanar cita

Pots contactar per telèfon o correu-e:
93 886 46 01
644 11 78 71
info@cemgine.cat

Traductor »