El nostre equip

Especialitats mèdiques

A CEMGINE disposes de totes les especialitats mèdiques vinculades a la ginecologia i la obstetrícia, com la unitat de reproducció assistida, patologia mamària, sòl pelvià, ….

Servei integral

A CEMGINE intentem cobrir tots aquells aspectes que giren entorn del món de la dona, fins i tot mes allà dels aspectes estrictament mèdics. Per aquesta raó posem també a la teva disposició el servei de psicologia, dietètica i nutrició, fisioteràpia per a la incontinència urinària i/o alteracions sexuals, cursos de preparació al part, gimnàstica per embarassades i post part amb l’equip de Mamifit, tractaments de Diatèrmia tan en l’àmbit ginecològic com estètic,…

Especialistes i equip multidisciplinari

Comptem amb un equip de professionals multidisciplinari que duu a terme el seu treball de forma coordinada, amb la finalitat de garantir l’eficàcia i l’eficiència en el tractament dels diferents processos, unificant els protocols de tractament i compartint els casos complexos que requereixen un treball en equip.

Qualitat, eficàcia i eficiència

Posem a la teva disposició l’experiència de professionals especialitzats, una tecnologia avançada i el últims protocols i procediments de control ginecològic i obstètric, el que ens permet oferir el millor tractament en cada cas.
Al mateix temps, el treball en equip ens permet una major rapidesa de resposta i precisió en els diagnòstics i tractaments.
L’exhaustiu control de tots els processos, al costat de l’ús de la tecnologia diagnòstica i terapèutica adequada, ens porta a oferir una atenció sanitària al més alt nivell assistencial.

Convenis amb mútues i asseguradores

Treballem amb les principals mútues de salut. Consulta el llistat de mútues col·laboradores.

Demanar cita

Pots contactar per telèfon o correu-e:
93 886 46 01
644 11 78 71
info@cemgine.cat

Traductor »