Servei d’Ecografies i Ultrasò


Ecografia Ginecològica

L’ecografia ginecològica és una tècnica d’exploració abdominal no invasiva, la qual té un paper fonamental en la detecció precoç en qualsevol tipus d’alteració ginecològica.

Ecografia Transvaginal
La principal diferència entre l’ecografia ginecològica i l’ecografia transvaginal és que aquesta es realitza via vaginal.

Ecografia Obstètrica
L’ecografia obstètrica bàsica correspon a qualsevol ecografia de control d’embaràs que no sigui l’ecografia de 12, 20 o 34 sg. Aquestes ecografies es realitzen per comprovar el benestar fetal i el seu correcte desenvolupament.

Ecografia Obstètrica 12 sg
L’ecografia obstètrica de 12 setmanes de gestació forma part de les 3 ecografies més importants durant l’embaràs. És una ecografia important des del punt de vista mèdic on mitjançant la translucencia nucal juntament amb altres paràmetres, és una peça clau en la detecció d’anomalies cromosòmiques. Aquesta forma part del cribratge cromosòmic del primer trimestre. Actualment també serveix de cribratge de preclàmpsia, on ens pot ajudar a la detecció d’embarassades amb risc de desenvolupar preclàmpsia durant l’embaràs.

Ecografia Obstètrica Morfològica 20 sg
L’ecografia obstètrica morfològica es realitza entre les 19-21 setmanes de gestació i, és un estudi detallat de l’anatomia del fetus per detectar possibles malformacions en el seu cos o òrgans interns. En el mateix moment també es valoren altres paràmetres de la placenta i coll de l’úter.

Ecografia Obstètrica Doppler 34 sg
L’ecografia Doppler obstètrica és la tercera ecografia més important durant l’embaràs. Aquesta es realitza entre les 33-35 setmanes de gestació i el seu objectiu és la valoració del benestar fetal i el bon creixement del fetus.

Ecografia 5D
L’ecografia 5D és una ecografia obstètrica molt sentimental on es capten imatges tridimensionals a temps real del fetus

Demanar cita

Pots contactar per telèfon o correu-e:
93 886 46 01
644 11 78 71
info@cemgine.cat

Traductor »